Categories Tutoriale

CUM SE INSTALEAZĂ PLUGINURI DE SERVER COUNTER-STRIKE 2

Când găzduiți propriul server Counter-Strike 2, este posibil să doriți să instalați pluginuri care vă permit să vă personalizați experiența de joc. Pluginurile sunt scripturi sau extensii care pot fi adăugate la serverul dvs. pentru a adăuga funcții noi, pentru a le îmbunătăți pe cele existente sau pentru a schimba modul în care este jucat. În acest tutorial, am discutat în detaliu despre pluginurile Counter-Strike 2 și despre cum să instalați pluginurile de server Counter-Strike 2.

“În Prezent, pluginurile Counter-Strike 2 pot funcționa sau nu cu servere.”

Cum se instalează pluginuri de server CS2După ce ați confirmat că serverul dvs. Counter-Strike 2 (CS2) îndeplinește cerințele preliminare necesare pentru plugin și ați descărcat cu succes pluginurile pe care doriți să le instalați, puteți începe procesul de instalare. Următorii pași vă vor ghida prin acest proces:

1. Navigați la folderul corect: după ce ați accesat fișierele serverului, trebuie să navigați la directorul „/csgo/addons/sourcemod/plugins”. Aici vor fi încărcate fișierele plugin.

2. Navigați la folderul corect: după ce ați accesat fișierele serverului, trebuie să navigați la directorul „/csgo/addons/sourcemod/plugins”. Aici vor fi încărcate fișierele plugin.

Panoul de joc Iceline3. Încărcați pluginurile: Acum că vă aflați în directorul corect, încărcați fișierele plugin (care ar trebui să fie în format .SMX) în acest folder.4. Reporniți serverul: După ce toate pluginurile dorite au fost încărcate cu succes, va trebui să reporniți serverul. Acesta este un pas esențial, deoarece permite serverului să recunoască și să încarce noile pluginuri.La repornire, pluginurile ar trebui să se încarce automat în timpul procesului de pornire a serverului. Dacă, dintr-un motiv oarecare, pluginurile dvs. nu se încarcă conform așteptărilor, este esențial să verificați dacă Sourcemod a fost instalat corect și dacă funcționează corect, deoarece este o sursă comună a unor astfel de probleme.

More From Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *